Adatkezelési tájékoztató

1. Az adatkezelő

Neve: Ambrózy Noémi E.V.

Képviselő neve: Ambrózy Noémi

Telefonszáma: +36 20 9980215

E-mail címe: hello@ambrozynoemi.hu

Hivatalos levelezési cím: 1148 Budapest Vezér utca 134. 3/5

Adószám: 55717294-1-42

Nyilvántartási szám: 54435643

2. Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége

Nem folytatok olyan tevékenységet, amely indokolttá tenné adatvédelmi tisztviselő alkalmazását.

3. Hogyan kerülök kapcsolatba azzal a néhány személyes adattal, amelyet kezelek?

3.1. Közvetlenül a nyilvános, elektronikus levelezési címemre küldött üzenet

Milyen adatot látok rólad, miért kezelem és mi alapján?

Nyilvános elektronikus levelezési címeimre (hello@ambrozynoemi.hu; noemi@ambrozynoemi.hu) közvetlenül is küldhetsz üzenetet, az így küldött üzenetnél megismerem a neved, az e-mail címed és minden további személyes adatodat, amelyet az üzenetben elhelyezel (pl. foglalkozásod, telefonszámod, fényképed az aláírásodnál). A hozzájárulásod alapján kezelem ezeket az adatokat, azért, hogy írásban vagy telefonon beszélgetést folytassunk.

Meddig őrizzük meg ezeket az adatokat?

Ha csak egyszeri érdeklődés volt részedről, vagyis nem alakul ki közöttünk üzleti-szakmai kapcsolat, leveledet törölni fogom rendszeres éves postafiók takarítási munkálataim során. Illetve az adataid nem kerülnek át semmilyen más rendszerbe.

Hogyan vonhatod vissza a hozzájárulásodat?

Hozzájárulásodat visszavonhatod egy üzenettel, amelyet a hello@ambrozynoemi.hu e-mail címre várok, ebben az esetben egy munkanapon belül törölni fogjuk az üzenetedet, amelyről másolatot nem tartunk meg és nem kerül át a neved egy másik listára, amely a törölt üzeneteket tartalmazza. A hozzájárulásod visszavonását megelőző adatkezelésem jogszerűnek számít.

Mi történik, ha bejelentkezel hozzám?

Ha bejelentkezel valamely programomra vagy tanfolyamomra, az eredeti üzenetedet megtartom, mert a továbbiakban a szerződéses jogalap szerint kezelem a megadott személyes adataidat.

3.2. Kapcsolatfelvétel az eseményben meghirdetett űrlapon keresztül

Az eseményeimben található linken keresztül, találni fogsz egy űrlapot, amelyet a programjaimra jelentkezési lehetőségként helyezek ki. Ez minden egyes eseménynél már űrlap, de az adatok ugyanoda érkeznek.

Milyen adatot kérek, miért és mi alapján?

A neved, e-mail címed, telefonszámod, címed megadását kérem, hozzájárulásod alapján kezelem ezeket az adatokat, számlázáshoz, és az adott programmal kapcsolatos kapcsolattartáshoz. Adataid megadása önmagában nem jelent feliratkozást hírlevelemre.

Meddig őrizem meg ezeket az adatokat?

Az üzeneted a saját rendszerembe érkezik. Címedet mindaddig megőrzöm, amíg erre vonatkozóan nem vonod vissza a hozzájárulásodat.  Amennyiben jelölted, úgy a programjaimról visszavonásig értesítelek a jövőben.

Hogyan vonhatod vissza a hozzájárulásodat?

Hozzájárulásodat visszavonhatod egy üzenettel, amelyet a hello@ambrozynoemi.hu e-mail címre várok, ebben az esetben egy munkanapon belül törölni fogom az üzenetedet, amelyről másolatot nem tartok meg és nem kerül át a neved egy másik listára, amely a törölt üzeneteket tartalmazza. A hozzájárulásod visszavonását megelőző adatkezelésem jogszerűnek számít.

3.3. Jelentkezés Facebook csoportomba

Milyen adatot kérünk, miért és mi alapján?

A kért adatok: név, email cím, a hozzájárulásod alapján kezeljük ezeket az adatokat azért, hogy az előadásra be tudj jelentkezni, és részt vehess a Facebook csoportban a Live eseményeken. A belépéssel hozzájárulsz, hogy hírlevelet kapjál tőlem.

Meddig őrizzük meg ezeket az adatokat?

Az üzeneted a Facebook csoport bejelentkezésekor jelenik meg. Innen adataid a GoHighLevel rendszerébe kerülnek. Hozzájárulásod visszavonásáig őrzöm.

Hogyan vonhatod vissza a hozzájárulásodat?

Hozzájárulásodat visszavonhatod egy üzenettel, amelyet a hello@ambrozynoemi.hu e-mail címre várok, ebben az esetben egy munkanapon belül törölni fogjuk a jelentkezésed, amelyről másolatot nem tartunk meg és nem kerül át a neved egy másik listára, amely a törölt üzeneteket/jelentkezéseket tartalmazza. A hozzájárulásod visszavonását megelőző adatkezelésünk jogszerűnek számít.

3.4. Előadás

Milyen adatot kérek, miért és mi alapján?

Előadásaimon jelenléti ívet vezetek statisztikai célból, szeretném látni, hogy a különböző rendezvényeim milyen arányú érdeklődést váltanak ki. A jelenléti íven a következő adataid szerepelnek neved, e-mail címed és aláírásod. Ezeket az adatokat hozzájárulásod alapján kezeljük. Amennyiben a jelenléti íven hozzájárulsz, e-mail címedet hírlevél küldésére használom.

Meddig őrzöm meg ezeket az adatokat?

A személyes adatokat a hozzájárulás visszavonásáig tároljuk, de feldolgozást követően (statisztika, adattárolás) a papír alapú íveket egy évig őrzöm.  

Hogyan vonhatod vissza a hozzájárulásodat?

Hozzájárulásodat visszavonhatod egy üzenettel, amelyet az hello@ambrozynoemi.hu e-mail címre vároik, ebben az esetben egy munkanapon belül törölni fogom az üzenetedet, amelyről másolatot nem tartok meg és nem kerül át a neved egy másik listára, amely a törölt üzeneteket tartalmazza. A hozzájárulásod visszavonását megelőző adatkezelésem jogszerűnek számít.

3.5. Számlázási kötelezettségem teljesítése

Milyen adatot látunk rólad, miért kezeljük és mi alapján?

Számláinkat számlázó programunkban állítjuk ki. A kiállításhoz a következő adatokat kérjük el: számlázási név, számlázási cím, e-mail cím esetenként adószám.

Jogi kötelezettségünk a számlázás, ezért ezekre az adatokra feltétlenül szükségünk van.

Meddig őrizzük meg ezeket az adatokat?

A tárolás időtartamát jogszabály írja elő, eszerint a kiállítás évében, plusz még nyolc évig meg kell őriznünk. 

Mi történik, ha nem adod meg a kért adatokat?

Nem tudjuk teljesíteni számlázási kötelezettségünket, ezért lehetetlen a kért szolgáltatást nyújtanunk.

3.6. Felnőttoktatási törvény adatkezelési rendszer

       Jelenleg nem tartok olyan eseményt, ami a Felnőttoktatási törvény hatálya alá esne.

3.7. Közösségi oldalaim – Facebook (@KN.Noemivel), Instagram (@ambrozynoemi), LinkedIn, Youtube oldalaim

Milyen adatot kezelek, miért kezelem és mi alapján?

Ha kedveled ezen oldalaimat vagy zárt csoportom tagja leszel, a neveden kívül láthatom a nyilvános profilodat, nyilvános megosztásaidat és a hozzászólásaidat, hozzájárulásod alapján. Célom a szolgáltatásaim népszerűsítése, referencia-anyagok és információk megosztása széles körben, gyors híreim közzététele.

Néha kiemelek egy-egy bejegyzést az oldalon, ami azt jelenti, hogy fizetek érte, hogy még több emberhez eljussanak a bejegyzéseim. Ezekben az esetekben is látni fogom, ha kedveled vagy nyilvánosan osztod meg a bejegyzést, sőt a hozzászólásaidat is, hozzájárulásod alapján.

Meddig őrzöm meg ezeket az adatokat?

Nem őrzöm meg ezeket az adatokat, az irányítás a te kezedben van. Te döntesz arról, kedveled-e az oldalamat, be akarsz-e lépni zárt csoportomba, hozzászólsz-e a posztjaimhoz. Amíg vissza nem vonod az oldal kedvelését, amíg meg nem szüntetem az oldalt vagy ki nem lépsz a csoportból, addig látható a neved az oldalt kedvelők, csoporttagok között. A moderálási jogot fenntartom magamnak, lehetőségem van kitiltani személyeket az oldalról, a csoportból vagy törölni a hozzászólásaikat. Számomra fontos, hogy az oldalamon egymást tisztelő kommentek jelenjenek meg, ezért a moderálást ennek szellemében fogom megtenni. A rosszindulatú, az oldal szellemiségével össze nem egyeztethető bejegyzéseknél előfordulhat, hogy törlöm őket.

Hogyan vonhatod vissza a hozzájárulásodat?

Kattints a „Mégsem tetszik ez az oldal”/„Csoport elhagyása” gombra! A saját hozzászólásaidat, nyilvános megosztásaidat bármikor törölheted. A hozzájárulásod visszavonását megelőző adatkezelésem jogszerűnek számít.

3.8. Fényképek és videók nyilvánosságra hozatala közösségi oldalaimon

Közösségi oldalamon és honlapomon gyakran teszek ki fényképeket és videókat, a hozzájárulásokat minden esetben előzetesen bekérjük. Amennyiben „LIVE” előadáson veszel részt, úgy vállalod, hogy az arcod megjelenik a közösségi felületeinken, zárt csoportunkban. Nem vállalok felelősséget azért, ha a gyermeked is megjelenik ezeken a felvételeken.  

Milyen adatot kezelek, miért kezelem és mi alapján?

A felismerhető természetes személyeket ábrázoló fénykép (képmás) szintén személyes adat. Ezeknek a fényképeknek a nyilvánosságra hozatala csak akkor lehetséges, ha hozzájárulsz. Ezeket a fényképeket azért szeretném megmutatni szélesebb közönségnek, mert büszke vagyok a munkámra és másoknak is szeretném megmutatni, mivel foglalkozom, milyen módszerekkel dolgozom.

Meddig őrzöm meg ezeket az adatokat?

Hozzájárulásod visszavonásáig. LIVE video esetében nem áll módomban törölni a videot.

Hogyan vonhatod vissza a hozzájárulásodat?

Hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod egy üzenettel, amelyet a hello@ambrozynoemi.hu e-mail címre várok, ebben az esetben törölni fogom a közösségi oldalamra vagy a zárt csoportba feltöltött fényképet, videót (Kivételt ez alól a LIVE videok képviselnek, amiben részt veszel). A hozzájárulásod visszavonását megelőző adatkezelésem jogszerűnek számít.

3.9. Üzleti és szakmai partnereim adatainak kezelése

Munkámat szoros együttműködésben végzem hasonló területen dolgozó szakemberekkel, partnerekkel, segítséget kérek a napi munkafolyamatok biztosításához olyan személyektől, akikkel alkalomszerűen veszem fel a kapcsolatot, vagy valaha szerződéses kapcsolatban álltam. Néha az ő munkavállalóikkal is felveszem a kapcsolatot.

Milyen adatot kezelek, miért kezelem és mi alapján?

Partnereim nevét, telefonszámát, e-mail címét, esetleg foglalkozását kezelem jogos érdek alapján. A mindennapi munka életszerű kivitelezése a célom az adatkezeléssel.

Meddig őrzöm meg ezeket az adatokat?

Hosszú távú, de időszakos üzleti kapcsolat fennállásáig, vagy tiltakozásig, törlési kérelemig.

A jogos érdek miatt

Készítettem érdekmérlegelési tesztet, amelynek az lett az eredménye, hogy az így tudomásomra jutott és kezelt személyes adatok kezelésével nem sértem partnereink magánszféráját. Partnereim igény szerint megtekintheti az érdekmérlegelési tesztet és a tiltakozáshoz való jogot is biztosítok részükre. Ha valaki nem szeretné a partnereim közül, hogy felhívjam, írjak neki, szakmai vagy üzleti kérdésben, törlöm az adatokat. Jellemzően olyan adatokat kezelek jogos érdek alapján, amelyet partnereim bocsátottak a rendelkezésemre korábbi együttműködésünk vagy találkozásunk során.

3.10. Sütiket is kezel honlapom

A süti (cookie) egy kis fájl, amely akkor kerül a számítógépre, amikor egy webhelyet látogat meg. A sütik számtalan funkcióval rendelkeznek. Többek között információt gyűjtenek, megjegyzik a látogató egyéni beállításait, és általánosságban megkönnyítik a weboldal használatát a felhasználók számára.

A sütik mellett oldalunkon két követő kódot ágyaztam be: Google Analytics és Facebook Pixel.

A weboldal a Google Analytics-et, Google Inc. által nyújtott internetes elemzési szolgáltatást használja (“Google”). A Google Analytics úgynevezett “cookie-kat” használ, a számítógépén tárolt szöveges fájlok formájában, amelyek lehetővé teszik a webhely használatának elemzését. A cookie által az e weboldal használatáról (beleértve az IP-címedet) származó információkat a Google az Egyesült Államok szervereire továbbítja és tárolja. A Google ezt az információt felhasználja a webhely használatának értékelésére, a weboldal üzemeltetőinek weboldalon végzett tevékenységeire vonatkozó jelentések összeállítására, valamint a weboldal használatával és az internethasználattal kapcsolatos egyéb szolgáltatások nyújtására. A Google ezeket az információkat harmadik félnek is továbbíthatja, ha a törvény előírja, vagy amennyiben harmadik fél ezeket a Google nevében feldolgozza. A Google soha nem fogja társítani IP-címedet más Google-adatokkal.

Oldalunkon keresztül a megfelelő gombra kattintással megtekintheted Facebook profilomat, ezt a tevékenységedet mi nem látjuk, személyes adatokat ezzel kapcsolatban nem kezelünk.

Oldalunkon a következő sütiket használom.

  • _ga: Google Analytics használja, egyedi azonosítót rögzít, segítségével statisztikai adatokat készít a weboldal használatával kapcsolatban. .

  • _gat_gtag_UA_98599648_2

  • _gid: Google Analytics használja, egyedi azonosítót rögzít, segítségével statisztikai adatokat készít a weboldal használatával kapcsolatban.

Ma már nagyon egyszerű kikapcsolni a saját böngésződben a sütiket:

Internet Explorer:  http://windows.microsoft.com/en-us/internet-explorer/delete-manage-cookies#ie=ie-11

Firefox:  https://support.mozilla.org/en-US/kb/cookies-information-websites-store-on-your-computer

Mozilla: https://support.mozilla.org/hu/kb/weboldalak-altal-elhelyezett-sutik-torlese-szamito

Safari: https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=en_US

Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647

4. Munkatársainkon kívül ki ismeri meg a személyes adatokat?

Tárhelyszolgáltatás

www.tarhelypark.hu üzemeltetője: Websupport Magyarország Kft.

1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22.

Telefon: +36 1 700 4140

Weblap: www.tarhelypark.hu

Email: info@tarhelypark.hu

Hozzáférés a honlap teljes tartalmához és a levelezőrendszerhez, elsődleges feladatuk a személyes adatok tárolása, valamint a megfelelő biztonsági szint elérésében a segítségnyújtás nekünk.

Hírlevél és tartalom szolgálató:

GoHighLevel

Hozzáférés a hírlevélre feliratkozott természetes személyek listájához, a nevekhez és a-mail címekhez, a felületet biztosítja a szolgáltatáshoz, más adatkezelési műveletet a személyes adatokon nem végez.

GoHighLevel Corporate HQ
400 North Saint Paul St.
Suite 920
Dallas, Texas 75201
+1 (888) 732-4197

Önálló adatkezelő. További információ: https://www.gohighlevel.com/gdpr

„LIVE” előadások:

 Zoom Video Communications

 +1 (888) 799-9666

Önálló adatkezelő. További információ a https://zoom.us/security

5. Adattovábbítás harmadik országba vagy nemzetközi szervezet részére

Gmail-es levelezőrendszerem, a GoHighlevel hírlevélküldő rendszer és a Zoom (LIVE videók lebonyolítására) használata során bizonyos személyes adatokat továbbítok harmadik országba (USA). A kapcsolódó megfelelőségi határozat és az adatvédelmi tájékoztatók elérhetők az alábbi linkeken:

https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu/eu-us-privacy-shield_en

A hírlevélküldő rendszer adatvédelmi tájékoztatása:

https://www.gohighlevel.com/privacy-policy

A LIVE előadásokhoz kapcsolódó adatvédelmi tájékoztatás:

https://explore.zoom.us/en/privacy/

6. Érintettek jogai

Az adatkezelés teljes időtartama alatt élhetsz a következő jogosultságokkal:

a. Hozzáférés a személyes adatokhoz

Jogosult vagy visszajelzést kérni arra vonatkozóan, hogy személyes adataid kezelése folyamatban van-e és ha igen, tájékoztatlak, hogy miért kezelem ezeket, milyen adatokat kezelek, kinek adom át, meddig tárolom, milyen egyéb jogokat biztosítok neked, hol tehetsz panaszt stb.

b. Helyesbítéshez való jog

Ha elírtam a nevedet, a telefonszámodat, az e-mail címedet, vagy bármely más személyes adatodat, kérésedre helyesbítem, vagy kiegészítem azokat. Ha valakinek átadtam a személyes adataidat, neki is szólok, javítsa, amit javítani kell.

c. Személyes adatok törléséhez (az „elfeledtetéshez”) való jog 

Indokolatlan késedelem nélkül törlöm az összes személyes adatot rólad, ha visszavontad a hozzájárulást a hozzájáruláson alapuló adatkezelésemhez, vagy már nincs szükségem az adatokra abból a célból, amiért elkértem. Kivételt képeznek ez alól a LIVE videók, amiken részt vettél.

Ha jogalap nélkül kezeltem rólad egy személyes adatot, szintén törölni fogom.

Ha előfordulna, hogy például névvel adsz rólunk klassz véleményt, vagy kiteszek egy közös fotót a közös munkáról, majd később élni szeretnél az elfeledtetéshez való jogoddal, megteszem az ésszerűen elvárható intézkedéseket, hogy ezt biztosítsam neked. Amennyiben videót készítesz a véleményeddel, vagy kommentben, e-mailben küldöd számomra a véleményed, úgy ezt minden esetben név nélkül teszem közzé a weboldalamon, vagy Facebook oldalamon. Fontosnak tartom, hogy ne legyél felismerhető idegenek számára. Amennyiben bárki keres, hogy véleményt mondj arról, hogy milyen volt a programjaimon részt venni, jogodban áll megtagadni a választ.

d. Személyes adatok korlátozásához való jog

Ha úgy gondolod, nem kezelem pontosan a személyes adataidat, kérheted a korlátozást, amíg nem tisztázzuk a kérdést.

Előfordulhat, hogy törölni szeretnék egy adatot, de neked van rá szükséged, mert pl. jogi igényeid érvényesítéséhez szükséges. Ilyenkor is kérheted, hogy törlés helyett korlátozzam a személyes adatok kezelését, azaz tartogassam még kicsit.

Ezekben az esetekben csak tárolnom szabad az adatokat.

e. Tiltakozás a személyes adatok kezelése ellen

Tiltakozhatsz a személyes adataid kezelése ellen, ha jogos érdeken alapul az adatkezelésem. Ez csak szakmai partnereim kapcsolattartási adatai esetén fordulhat elő, más tevékenységnél nem ez az adatkezelésem jogalapja.

f. Adathordozhatóság

Kérheted, hogy az automatizált módon történő adataidat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban átadjam neked, vagy elküldjem egy másik adatkezelőnek. Ezt csak akkor kérheted, ha adatkezelésem jogalapja a hozzájárulás vagy a szerződés. Ezesetben nagyon szívesen átadom neked vagy más adatkezelőnek ezeket az adatokat

g. Automatizált döntéshozatal

Nem folytatok automatizált döntéshozatalon alapuló tevékenységet, így vendégeimre/résztvevőimre/tagjaimra nem terjedhet ki ilyen döntés hatálya.

7. Panasz benyújtása

Ha úgy érzed, szabálytalanul kezelem a személyes adataidat, örömmel segítek és nyomban megbeszéljük a problémát. Itt várjuk az üzenetedet: hello@ambrozynoemi.hu

Bíróság előtt is érvényesítheted a jogaidat. Erre polgári per keretében van lehetőséged. A per elbírálása a törvényszék hatáskörébe tartozik. A lakóhelyed szerinti törvényszékre kell benyújtanod a keresetet (a törvényszékek felsorolását és elérhetőségét ezen a linken találod:  http://birosag.hu/torvenyszekek ).

Bármilyen személyes adattal kapcsolatos panasszal, kérdéssel felkeresheted a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságot is, őket ezen a címen éred el (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C; postacím: 1530 Budapest, Pf. 5.).

8. Automatizált döntéshozatal

Automatizált döntéshozatali tevékenységet nem folytatok.

9. A megfelelő biztonság

Biztonsági rendszerünk kialakítása során figyelembe vettük a tudomány és a technológia állását, az adatkezelés jellegét, hatókörét, körülményeit, céljait, és a természetes személyek jogaira és szabadságaira jelentett változó valószínűségű és súlyosságú kockázatot.

Honlapom és tárhelyem biztonságáról állandó informatikai partnerem gondoskodik.

10. Egyéb rendelkezések

Ezen tájékoztatóm 2023. augusztus 21-én lép hatályba és amint olyan új iránymutatások, állásfoglalások, részletszabályok válnak ismertté, amelyek miatt módosítanom kell, felülvizsgálom a tartalmat. Ugyancsak felülvizsgálom a tájékoztatásomat, ha vállalkozásom tevékenységi köre változik, vagy új marketing eszközöket vezetek be.

Budapest, 2023. augusztus 21.

Tájékoztatóm elkészítését a következő források segítették, a tájékoztatóban nem részletezett kérdésekben ezeket tartom irányadónak:

  1. Az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679 rendelete a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és a ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (39); (42); (50); (55); (60)-(63); (66); (71) preambulumbekezdései, továbbá a 12-22. cikk és

http://naih.hu/files/CELEX_32016R0679_HU_TXT.pdf

  • Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény

https://net.jogtar.hu/getpdf?docid=a1100112.tv&targetdate=20180101&printTitle=2011.+%C3%A9vi+CXII.+t%C3%B6rv%C3%A9ny

  • a 29-es Adatvédelmi Munkacsoport iránymutatása az előzetes tájékoztatásról (17/EN WP259 rev.01 – utolsó módosítás: 2018.04.10.);

http://naih.hu/files/wp259rev.01_EN_Guidelines_on_Consent.pdf

Tájékoztatónk készítésekor a következő forrásokra támaszkodtunk, a tájékoztatóban nem szereplő kérdésekben is ezeket tartjuk irányadónak:

  • Kapcsolatfelvétel e-mailen

Az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1) bek. a) pontjával összhangban adatkezelésünk jogalapja a hozzájárulás.

  • Kapcsolatfelvétel űrlapon keresztül

Az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1) bek. a) pontjával összhangban adatkezelésünk jogalapja a hozzájárulás.

  • Hírlevél küldése

Az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1) bek. a) pont, valamint a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. tv. 6. § (1) – (3) bekezdésével összhangban adatkezelésünk jogalapja a hozzájárulás, a kérhető adatok: név és e-mail cím

  • Előadások

Az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1) bek. f) ponttal összhangban az adatkezelés jogalapja a jogos érdek.

  • Számlázási kötelezettségünk teljesítése

Az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1) bek. c) pont alapján adatkezelésünk jogalapja a jogi kötelezettség, a számvitelről szóló 2000. évi C. tv. 169. § (2) bek. a bizonylatok megőrzésének határidejét részletezi, az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. tv. 169. § e) pontja a számla kötelező elemeit.

  • Közösségi oldalam – Facebook, és zárt csoport

Az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1) bek. a) pontjával összhangban adatkezelésünk jogalapja a hozzájárulás.

  • Üzleti és szakmai partnereink adatainak kezelése

Az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1) bek. f) pontjával összhangban adatkezelésünk jogalapja a jogos érdek.

  • Sütiket is kezel honlapom

Oldalam nem kezel olyan sütiket, amelyek hozzájárulást igényelnek.